• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    У Києві відбувся навчальний семінар по роботі з Єврокодами

    19.06.2015

    17 червня фахівці Українського Центру Сталевого Будівництва та Київського національний університет будівництва і архітектури провели навчальний семінар з розрахунку будівельних конструкцій відповідно до Єврокодів.

    17 червня фахівці Українського Центру Сталевого Будівництва та Київського національний університет будівництва і архітектури провели навчальний семінар з розрахунку будівельних конструкцій відповідно до Єврокодів.
    Технічний семінар став черговим кроком УЦСБ у популяризації європейських норм з проектування будівельних конструкцій в середовищі українських проектувальників.

    Лекторами заходу виступили провідні фахівці УЦСБ Артем Білик
    та Ельвіра Ковалевська,
    а також асистент кафедри залізобетонних конструкцій КНУБА Олексій Постернак.


    Навчальний курс складався з теоретичних основ роботи за Єврокодами, базових принципів розрахунку сталевих конструкцій та елементів, а також проектування композитних перекриттів і вузлів згідно Єврокодів. З метою максимально ефективного закріплення отриманих в рамках заходу знань, семінар містив детальне вивчення прикладів розрахунків.

    «Прийнята система Єврокодів сьогодні працює в першу чергу на залучення інвестицій в Україну, оскільки дозволяє європейським інвесторам реалізовувати проекти в нашій країні за зрозумілими для них нормами, - зазначив один зі спікерів семінару, Керівник Інженерного центру УЦСБ Артем Білик. - Крім цього знання Єврокодів дозволять українським проектувальникам працювати на аутсорсинг для західних компаній».

    Нагадаємо, що перший семінар по роботі з Єврокодами, організований УЦСБ, відбувся восени минулого року, а спікером заходу виступив провідний експерт в області проектування по Єврокодам Інституту сталевого будівництва (Steel Construction Institute, UK) Девід Браун (David Brown).

    Презентації семінару


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ