• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    У Кривому Розі відбувся технічний семінар для фахівців гірничо-металургійного комплексу регіону

    29.05.2015

    27 травня УЦСБ спільно з компанією Метінвест Холдинг провели семінар на базі інституту Кривбаспроект на тему підвищення ефективності об`єктів будівництва в гірничо-металургійній галузі із застосуванням новітніх технологій в області сталевого будівництва.

    27 травня УЦСБ спільно з компанією Метінвест Холдинг провели семінар на базі інституту Кривбаспроект на тему підвищення ефективності об'єктів будівництва в гірничо-металургійній галузі із застосуванням новітніх технологій в області сталевого будівництва.
    Спікери семінару продемонстрували криворізьким проектувальникам економічно раціональні рішення в сфері сталевого будівництва. Зокрема, способи оптимізації металокаркасу завдяки спільній роботі сталі і бетону, сучасні типи сталевих будівельних конструкцій, застосування високоміцних марок сталі в гірничодобувній галузі та сегменті промислового будівництва, а також кращі практики в області вогнезахисту сталевих конструкцій.

    «Криворізькі гірничо-збагачувальні комбінати є великими споживачами металопродукції, і, тим не менш, ми бачимо певний потенціал для збільшення застосування сталі в гірничо-металургійному комплексі (ГМК) регіону, - розповів Олександр Назаров,
    Керівник проектів гірничодобувного дивізіону групи Метінвест. - Учасникам семінару були представлені нові технічні рішення в області металобудівництва, що дозволяють підвищувати ефективність інвестиційних проектів у гірничо-металургійній галузі».

    На думку директора ДП Кривбаспроект Володимира Перегудова,
    застосування сталевих конструкцій в промисловому і цивільному будівництві в комплексі з гармонізованими в Україні європейськими стандартами, дозволять отримувати найбільш ефективні будівельні рішення.

    На завершення семінару його учасники обговорили питання співпраці УЦСБ з проектними організаціями ГМК Кривбасу, з метою збільшення застосування економічно доцільних сталевих рішень в гірничо-металургійній галузі.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ