• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Вебінар від Аркада: Платформа для спільної роботи Trimble Connect

    02.06.2020

    3 червня о 11:00 ПрАТ Аркада, авторизований реселлер корпорації Trimble, запрошує взяти участь у вебінарі Платформа для спільної роботи Trimble Connect. Частина 1. План Busines

    Trimble Connect - це хмарна платформа для спільної роботи над будівельним проектом, яка забезпечує обмін інформацією між замовником, будівельником і проектувальником.

    Trimble Connect дозволяє координувати процес проектування, видавати і відслідковувати завдання, демонструвати проект замовникам, передавати документацію на будівельний майданчик. Платформа об'єднує BIM-моделі, проектно-конструкторську документацію і дані з програмних продуктів різних розробників, таких як Trimble (Tekla Structures, SketchUp), Autodesk (Revit), Graphisoft (ArchiCAD) і т.д.

    У першій частині вебінару будуть розглянуті основні можливості плану Business для Trimble Connect, основний функціонал Trimble Connect Web рішення для web-браузера і так само такі рішення як Trimble Connect for Windows і Trimble Connect for Mobile.


    На вебінарі учасники дізнаються:

    2. як здійснювати навігацію по моделям, працювати з зауваженнями і здійснювати перевірки зведеної моделі на колізії

    3. процес взаємодії фахівців, які працюють в різних програмних продуктах таких як Tekla Structures і Autodesk Revit. Наприклад, як конструктор працює з хмарної платформою, не виходячи з Tekla Structures.

    4. як створити структуру проекту і наповнити його інформацією

    5. як відбувається зв'язування розділу «Опалення та вентиляція» з розділом «Архітектура», модель якого збережена в Trimble Connect, його подальша розробка з подальшою синхронізацією в хмарі.

    Trimble Connect надає єдине джерело даних проекту, дозволяючи усунути переробки і дорогі проблеми на будівельному майданчику. Створюйте повний прогнозований проект для всіх зацікавлених сторін на всіх етапах від проектування до реалізації, забезпечте Вашим проектом більш ефективне планування, координацію і контроль.

    Запрошуємо Вас докладно ознайомитися з можливостями платформи Trimble Connect. По закінченню вебінару у Вас буде можливість поставити питання нашим фахівцям

    Ведучий і доповідач: Яловенко Володимир Ілліч

    Доповідач: Лопатин Едуард Юрійович


    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ