• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Провідні європейські архітектори обговорять тенденції архітектури майбутнього

    26.05.2015

    3 червня в рамках зустрічі Архітектурного клубу УЦСБ відбудеться дискусія провідних архітекторів і проектувальників сучасності на тему розвитку архітектури об`єктів нерухомості та міст майбутнього.

    3 червня в рамках зустрічі Архітектурного клубу УЦСБ відбудеться дискусія провідних архітекторів і проектувальників сучасності на тему розвитку архітектури об'єктів нерухомості та міст майбутнього.
    Спікерами заходу виступлять Бенджамін Пайпер
    (Benjamin Piper), директор по архітектурі Perkins + Will (ОАЕ), Дмитро Аранчій,
    архітектор, засновник Dmytro Aranchii Architects (Україна), Ілля Євстігнеєв,
    архітектор FUKSAS (Італія) і Хосе Лелло
    (Jose Lello), засновник CCAD Engineering (Португалія). Модератором зустрічі стане провідний український архітектор, директор архітектурного бюро «Архіматика» Олександр Попов.

    В рамках дискусії будуть порушені найбільш актуальні питання розвитку архітектури, такі як:
    • Тенденції у проектуванні та архітектурі в 20-40-літньому періоді
    • Sustainable architecture
    • Що таке висотне місто?
    • Майбутнє надщільних міст
    • Розвиток нових трендів в архітектурі
    • Нові рішення в інженерії
    Організаторами заходу виступають Український Центр Сталевого Будівництва та мультимедійний простір FEDORIV Hub.

    Зустріч відбудеться за адресою: м Київ, вул. Велика Васильківська 5, оф 27, Арена Сіті, FEDORIV Hub. Початок реєстрації о 18:00. Вартість квитків від 50 грн. Придбати квитки на захід можна на сайті FEDORIV Hub.

    Дискусія запрошених гостей буде проходити англійською мовою з синхронним перекладом. Для видачі приймачів синхронного перекладу необхідний документ, який засвідчує особу.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ