• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Заробляти в кризу можливо - експерт ринку металобудівництва

    23.11.2015

    В рамках проведення IV Національної конференції учасників ринку сталевого будівництва топ-менеджери українських компаній які динамічно розвиваються, розкажуть про нестандартні підходи, що допомагають успішно вести бізнес на мінливому ринку.

    В рамках проведення IV Національної конференції учасників ринку сталевого будівництва топ-менеджери українських компаній які динамічно розвиваються, розкажуть про нестандартні підходи, що допомагають успішно вести бізнес на мінливому ринку.
    Третя сесія конференції буде присвячена питанням збільшення продажів за рахунок пошуку нових каналів збуту, розширення асортименту послуг та продукції, а також кооперації з партнерами. Досвідом розвитку бізнесу поділяться Генеральний директор Центру Каркасного Будівництва Михайло Штомпель,
    Комерційний директор Червоноградського заводу металоконструкцій Віталій Притула,
    Регіональний директор ZEMAN Bauelemente GmbH Олександр Мартинюк
    та Керівник інженерного центру УЦСБ Артем Білик.

    «У 2009 році ми зрозуміли, що внутрішній ринок будівельних металоконструкцій стає висококонкурентним, і чекати в короткостроковій перспективі значного зростання попиту не варто. Проаналізувавши ситуацію, керівництво Червоноградського заводу металоконструкцій змінило стратегію компанії в частині асортименту та ринків збуту продукції, що, як показав час, було правильним кроком і дозволило компанії щороку нарощувати обсяги продажів, - розповів Комерційний директор Червоноградського заводу металоконструкцій Віталій Притула. - У ході конференції ми поділимося досвідом розвитку бізнесу ЧЗМК на нішевих ринках, а також розповімо про перешкоди входження компанії до нових галузевих сегментів та шляхи їх подолання ».

    Нагадаємо, що конференція, організатором якої виступає профільна Асоціація Український Центр Сталевого Будівництва об'єднає понад 200 фахівців, що працюють у всіх сегментах галузі сталевого будівництва, а для безкоштовного відвідування заходу необхідна реєстрація. З питань участі зв'язуватися з Тетяною Колчановою, директором з розвитку УЦСБ: +38 (093) 567-28-81, +38 (044) 590-01-56, tkolchanova@uscc.com.ua.

    Генеральним партнером IV Національної конференції виступає група компаній Метінвест, офіційні партнери - компанії Tekla, Vertex. Генеральний інформаційний партнер - Інтерфакс-Україна. Генеральний медіа-партнер - портал Діловий Капітал.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ