• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Рууккі Україна може імпортувати сировину з Фінляндії задля забезпечення своїх клієнтів високоякісною продукцією

    30.06.2022

    Уряд та Міністерство економіки перебувають в постійному діалозі з бізнесом та розглядають їхні запити щодо розширення переліку товарів критичного імпорту

    Саме тому список товарів критичного імпорту постійно переглядається для того, аби забезпечити вітчизняну промисловість устаткуванням та сировиною. Також завдяки і нашим нашим зусиллям, Урядом внесені зміни у список від 07.06.2022 та додана позиція 7210 70 80 00 Прокат плоский з вуглецевої сталі завширшки 600 мм або більше, плакований, з гальванічним або іншим покриттям: пофарбований, лакований або покритий пластмасою: інший.

    Це означає, що наразі продукція зі сталі з полімерним покриттям потрібна державі в умовах воєнного часу задля відновлення об’єктів інфраструктури та житлових будівель.


    Для нашої компанії «Рууккі Україна» це дуже важливе рішення, адже відтепер ми можемо імпортувати сировину з Фінляндії  задля забезпечення наших клієнтів високоякісною продукцією.

    Нагадуємо, що наш бізнес поступово відновив свою активність і  виробництво регулярно виготовляє та відправляє продукцію в безпечні регіони України.

    Посилання на постанову

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ