• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    HILTI увійшла до складу учасників УЦСБ

    29.07.2014

    У липні 2014 список учасників Українського Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) поповнився представництвом HILTI в Україні.

    У липні 2014 список учасників Українського Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) поповнився представництвом HILTI в Україні.
    Компанія HILTI є визнаним світовим лідером у виробництві кріпильних елементів для будівельних конструкцій, що вимагають підвищеної надійності, таких як фасадні системи, міжповерхові перекриття і т.д. Тому одним з ключових напрямків діяльності нового учасника УЦСБ в рамках роботи асоціації стане популяризація в Україні систем вогнестійких сталезалізобетонних перекриттів.

    Коментуючи входження HILTI в УЦСБ, Генеральний директор «ХІЛТІ (УКРАЇНА) ЛТД» Микола Суворов
    зазначив: «Спільними зусиллями, я впевнений, ми зможемо принести вигоду, швидкість і безпеку при проектуванні, зведенні та експлуатації сталевих конструкцій».

    Варто зазначити, що розширення УЦСБ за рахунок приєднання провідних постачальників технічних, інженерних або програмних рішень, що працюють у будівельному секторі України, позитивно впливає як на просування товарів і послуг учасників асоціації, так і на розвитку ринку сталевого будівництва в цілому.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії. Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    HILTI – провідний постачальник високоякісного інструменту і монтажних систем для професіоналів в галузі будівництва та експлуатації будівель. Бренд HILTI представлений в більш ніж 120 країнах по всьому світу. Штаб-квартира HILTI Group розташована в м. Шаан, князівство Ліхтенштейн.
    www.hilti.ua

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ