• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Виконавчим директором УЦСБ призначений Сергій Шпак

    19.01.2015

    У січні 2015 на посаду Виконавчого директора Українського Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) призначений Сергій Шпак.

    У січні 2015 на посаду Виконавчого директора Українського Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) призначений Сергій Шпак.
    На посаді Виконавчого директора УЦСБ Сергій Шпак
    буде відповідати за реалізацію стратегії і розвиток бренду УЦСБ, взаємодію з партнерами і учасниками асоціації, а також курирувати всі операційні питання діяльності Українського Центру Сталевого Будівництва.

    Сергій Шпак має 18-річний досвід роботи в міжнародних і національних компаніях, таких як Schüco Ukraine, «Максібуд Інжиніринг», Profitek, «Домінар», Maximus Construction, NSI Construction. За багаторічну кар'єру Сергій обіймав керівні посади в напрямках продажів, маркетингу та логістики. У 1994 році закінчив Київський національний лінгвістичний університет, а в 2000 році отримав диплом MBA Міжнародного Інституту Менеджменту.

    «Перед новим Виконавчим директором УЦСБ стоять першорядні завдання з розвитку галузі сталевого будівництва в Україні, а також збільшення частки сталевих конструкцій в проектах на ринку нерухомості, - зазначив член Ради Директорів УЦСБ Роман Курашев.
    - Я переконаний, що багаторічний досвід роботи Сергія в галузі будівництва, а також високі компетенції у сфері маркетингових комунікацій сприятимуть швидкому досягненню поставлених перед асоціацією цілей».

    Роман Курашев, який обіймав пост Керуючого директора УЦСБ з 2014 року, продовжить роботу в якості члена Ради Директорів УЦСБ від учасника асоціації - компанії МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ