• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Обрані органи управління УЦСБ на 2015 рік

    27.02.2015

    Члени Асоціації Український Центр Сталевого Будівництва на проведених Загальних Зборах Асоціації (ЗЗА) обрали склад органів управління УЦСБ на 2015 рік.

    Члени Асоціації Український Центр Сталевого Будівництва на проведених Загальних Зборах Асоціації (ЗЗА) обрали склад органів управління УЦСБ на 2015 рік.
    25 лютого відбулись ЗА - вищий орган управління УЦСБ, в рамках якого були розглянуті: підсумки діяльності Асоціації за 2014 рік, план роботи на поточний рік, прийняття нових учасників, порядок фінансування, а також обрання органів управління УЦСБ на 2015 рік.

    Головою Ради Директорів УЦССБ на 2015 рік призначений Генеральний директор компанії «Укрстальконструкція» Володимир Носов, який успішно займав аналогічну посаду в УЦСБ
    у 2014 році.

    З метою представлення інтересів всіх учасників ланцюжка створення вартості в галузі сталевого будівництва, до складу Ради Директорів УЦСБ входять 8 фахівців - по 2 члена від кожної категорії учасників.

    Склад Ради Директорів УЦСБ
    Категорія Організація ПІП представника
    Виробники металоконструкцій і компанії, що управляють підприємствами з виробництва металоконструкцій





    Проектні організації в сфері металобудівництва та підприємства, що здійснюють монтаж металевих конструкцій
    «Укрстальконструкція» Володимир Носов
    ГК «Основа» Юрій Карпенко
    Виробники огороджувальних конструкцій, легких сталевих конструкцій і фасадних систем із сталевих компонентів «Прушиньскі» В'ячеслав Колісник
    RAUTA GROUP Андрій Озейчук
    Підприємства-дистриб'ютори і виробники сталевого прокату, а також компанії, що управляють підприємствами металургійної промисловості «МЕТІНВЕСТ-ХОЛДИНГ» Роман Курашев
    «МЕТІНВЕСТ-СМЦ» Дмитро Ліппа
    Проектні організації в сфері металобудівництва та підприємства, що здійснюють монтаж металевих конструкцій «ПЕМ-Україна» Михайло Лазнюк
    «Інститут сталевих конструкцій ім. В.М. Шимановського» Володимир Адріанов

    Відзначимо, що учасники ЗЗА затвердили керівників чотирьох Комітетів УЦСБ, якими стали Юрій Кунець
    (Комітет покрівельних і фасадних конструкцій), Володимир Адріанов
    (Комітет з нормативно-технічної діяльності), Костянтин Калафат
    (Комітет з вогнезахисту сталевих конструкцій) та Андрій Озейчук
    (Комітет з легких сталевих тонкостінних конструкцій).

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ