• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Видана перша в Україні публікація по проектуванню сталевих конструкцій по Єврокоду 3

    23.10.2014

    В рамках роботи з популяризації Єврокодів Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) випустив технічну публікацію з розрахунку сталевих конструкцій будівель відповідно до Єврокоду 3 та національних додатків України.

    В рамках роботи з популяризації Єврокодів Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) випустив технічну публікацію з розрахунку сталевих конструкцій будівель відповідно до Єврокоду 3 та національних додатків України.
    Нова публікація УЦСБ містить ключові вимоги ДСТУ-Н Б EN 1990, ДСТУ-Н Б EN 1991-1-1 та окремих частин ДСТУ-Н Б EN 1993 і призначена для початкового ознайомлення інженерів-проектувальників з основними правилами проектування згідно з гармонізованими європейськими нормами при розрахунку будівель з металоконструкцій.

    В публікації викладена інформація щодо розрахунку поширених типів будівельних металоконструкцій, основних навантажень, впливів та їх комбінацій, які враховуються для найбільш поширених типів будівель. В публікації наведені правила ДСТУ-Н Б EN 1993-1-1 для розрахунку на вигин і осьові зусилля, вказані вимоги ДСТУ-Н Б EN 1993-1-10 для запобігання крихкого руйнування, а також правила розрахунку простих болтових і зварних з'єднань відповідно до ДСТУ-Н Б EN 1993-1-8.

    Авторами публікації виступили Девід Браун, бакалавр інженерних наук, сертифікований інженер, член Товариства цивільних інженерів, SCI, Мері Бреттл, бакалавр інженерних наук, SCI, Артем Білик, к.т.н., доцент Київського національного університету будівництва і архітектури, керівник Інженерного центру УЦСБ і Микита Бєляєв, магістр технічних наук, провідний інженер-конструктор Інженерного центру УЦСБ.

    Незважаючи на те, що нова публікація УЦСБ вийшла з друкарні тільки в середині жовтня, її вже встигли оцінити практикуючі проектувальники на навчальному семінарі по роботі з Єврокодами (16-17 жовтня), в рамках якого спікер приділив особливу увагу інформації, викладеній у виданні.

    Стати власником нової публікації можна звернувшись в офіс УЦСБ.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ