• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    До УЦСБ приєдналися 11 нових учасників

    26.02.2015

    25 лютого відбулись Загальні збори Асоціації Український Центр Сталевого Будівництва на яких до існуючого складу учасників УЦСБ приєдналися одинадцять вітчизняних та іноземних компаній, що працюють в будівельному секторі України.

    25 лютого відбулись Загальні збори Асоціації Український Центр Сталевого Будівництва на яких до існуючого складу учасників УЦСБ приєдналися одинадцять вітчизняних та іноземних компаній, що працюють в будівельному секторі України.
    Новими учасниками УЦСБ стали компанії MSBUD, Rauta Group, Target Construction&Engineering, «Броварський завод металоконструкцій», «Дерффер», «Європрофіль ЮА», «Житомирський завод огороджувальних конструкцій», «Максібуд Інжиніринг», «Метал Інвест», «Перебудова» і «Прушиньскі».

    «Знання та досвід нових учасників дозволять вивести проекти УЦСБ на новий етап розвитку, а також прискорити процеси подолання галузевих бар'єрів, що перешкоджають активному розвитку ринку сталевого будівництва, – зазначив Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.
    – У свою чергу, кооперація членів Асоціації в рамках спільних проектів розширить можливості учасників УЦСБ по просуванню товарів і послуг як на локальному, так і на зарубіжних ринках».

    Крім ухвалення нових учасників в рамках загальних зборів асоціації була затверджена стратегія розвитку галузі сталевого будівництва на 2015 рік, а також озвучені плани УЦСБ щодо нівелювання впливу кризових явищ на учасників ринку металобудівництва.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua 

    MSBUD – будівельна компанія MSBUD працює на ринку України з 1993 року. Компанія надає повний спектр будівельних послуг, проектування та генпідряд об'єктів промислового і сільськогосподарського призначення, складських та торгових комплексів. З 2003 року компанія сертифікована за міжнародним стандартом якості ISO 9001: 2000.
    www.msbud.com

    Rauta Group представляє продукцію фінського концерну Ruukki комерційного призначення: сендвіч-панелі з наповнювачами з пінополіуретану і мінеральної вати, несучі трапецієподібні профілі, фасадні лінійні і касетні системи, а також легкі сталеві прогони. Компанія здійснює проектування, виготовлення, доставку та монтаж сталевих конструкцій.
    www.rautagroup.com

    Target Construction&Engineering. Послуги компанії спрямовані на комплексну реалізацію проектів комерційної нерухомості - від ідеї до запуску бізнесу клієнтів. Використання міжнародних практик з управління проектами, впроваджені міжнародні стандарти управління та звітності, система контролю якості (ISO9001: 2008), друга робоча англійська мова дає компанії можливість надавати іноземним та українським замовникам європейський рівень сервісу.
    www.tc.ua

    Броварський завод металоконструкцій є підрозділом Українського інституту сталевих конструкцій ім. В.М. Шимановського і надає послуги генерального підряду, проектування об'єктів з металевих конструкцій, виготовлення і монтажу металевих конструкцій. Виробничі потужності заводу складають 5000 т. металоконструкцій на рік. Підприємство працює на ринку України більше 15 років.
    www.bzmk.com.ua

    Дерффер – команда висококваліфікованих архітекторів, проектувальників, інженерів, яка спеціалізується на проектуванні будинків і споруд цивільного, комерційного та промислового призначення. Виступаючи в якості генерального проектувальника компанія приділяє увагу найдрібнішим деталям і втілює в життя як прості, так і складні проекти.

    Європрофіль ЮА. Компанія була заснована в 2005 році як структурний підрозділ міжнародної групи компаній «Європрофіль» в Україні. З моменту заснування компанія зарекомендувала себе як добросовісний виробник і надійний постачальник різних сортів сталі, профнастилу, профілів для гіпсокартону та елементів кріплення до них.
    www.europrofile.com.ua

    Житомирський завод огороджувальних конструкцій (ЖЗОК) – спеціалізоване підприємство з проектування, виробництва і монтажу металоконструкцій. Працюючи з 1976 року, підприємство придбало репутацію надійного партнера в сфері металобудівництва. У технологічних процесах ЖЗОК використовується сучасне обладнання, яке дозволяє виготовляти металоконструкції різного рівня складності із заданими техніко-економічними показниками при високому ступені відповідності їх несучої здатності.
    www.zok.ua

    МаксіБуд Інжинірінг – спеціалізована компанія, що пропонує комплексні фасадні рішення, як для вентильованих фасадів, так і для світлопрозорих конструкцій. За період 2002-2014 рр. компанія комплексно реалізувала понад 500 000 кв.м фасадних проектів з різними варіантами застосовуваних матеріалів.
    www.maxibud.kiev.ua

    Метал Інвест пропонує якісні послуги гарячого цинкування металоконструкцій. У грудні 2011 року компанія ввела в експлуатацію завод гарячого цинкування металоконструкцій, що не має аналогів в Україні. Унікальність заводу в розмірах лінії гарячого цинкування, яка обладнана ваннами розміром 14 х 1,6 х 3,2 м, що дозволяє оцинкувати металоконструкції довжиною до 14 м. Продуктивність заводу 36000 т/рік.
    www.metalinvest.ck.ua

    Перестройка. Компанія спеціалізується на наданні повного спектру інжинірингових послуг, що включають: девелопмент, проектування, управління проектами будівництва об'єктів нерухомості, а також технічного та авторського нагляду, технічного обстеження та експертизи будівель і споруд, санації та реновації будівель, споруд та виробничих комплексів, збір вихідної дозвільної документації та виконання функцій замовника будівництва.
    www.perestroy.kiev.ua

    Прушиньскі – провідний виробник і надійний постачальник металочерепиці та профнастилу. Група компаній Прушиньскі - це більше двох десятків виробничих підприємств, розташованих у Польщі, Україні, Чехії, Румунії, Угорщини, Німеччини та інших країнах Центральної та Східної Європи з виручкою в 2013 році більше 6 млрд. гривень.
    www.pruszynski.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ