• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Металобудівельники презентували ефективні рішення для агросектору

    09.10.2015

    У Кіровограді відбулася найбільша спеціалізована виставка AGROEXPO-2015, в рамках якої пройшов семінар на тему передових рішень зі сталі для аграрної галузі.

    У Кіровограді відбулася найбільша спеціалізована виставка AGROEXPO-2015, в рамках якої пройшов семінар на тему передових рішень зі сталі для аграрної галузі.
    Відвідувачам семінару, організованого в рамках роботи стенду компанії Метінвест, були представлені висоміцні марки сталі для сільськогосподарської техніки, а також технології сталевого будівництва, що дозволяють оптимізувати витрати на зведення будівель для сільськогосподарських потреб.

    У доповіді «Металоконструкції для агросектору», презентованому провідним інженером-конструктором УЦСС Микитою Біляєвим,
    був представлений аналіз типових несучих конструкції для будівель сільськогосподарського призначення, а також проведене порівняння можливостей металевих і залізобетонних рішень на прикладі типового ангара 72х18м.

    «Сьогодні сегмент будівель для сільського господарства є одним з найбільш перспективних з точки зору розвитку галузі сталевого будівництва України, – розповів Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.
    – При порівнянній вартості сталевих і залізобетонних будівельних рішень для агросектору, металоконструкції дозволяють замовнику будівлі скоротити термін будівництва до 30%, а також суттєво зменшити витрати на фундамент і монтажні роботи».

    В рамках семінару також були показані переваги та можливості сталезалізобетонних перекриттів, систем ЛСТК та огороджуючих конструкцій.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ