• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Метінвест дарує архітектурну подорож на виставку «Експо-2020» в Дубаї

    24.09.2020

    Міжнародна гірничо-металургійна група компаній Метінвест традиційно підтримує проведення архітектурного студентського конкурсу STEEL FREEDOM

    Генеральний партнер конкурсу компанія Метінвест відзначить найбільш цікаве архітектурне рішення із застосуванням сталевих конструкцій від команд-учасників STEEL FREEDOM особливим призом. Команда-переможець в номінації від Метінвест відправиться разом з куратором команди в архітектурну подорож на Експо-2020 у Дубаї, яка пройде з 1 жовтня 2021 по 31 березня 2022.


    Роман Курашев, Директор по маркетингу Групи Метінвест:

    "Група Метінвест вже сім років підтримує Steel Freedom. За цей час конкурс став справжньою подією в архітектурному середовищі України. Він приносить користь всім учасникам ринку: студенти отримують свою першу роботу, практикуючі архітектори - талановитих співробітників, замовники і девелопери - проєкти. Причому проєкти, які вже реалізуються. Ми впевнені, що з кожним роком таких проєктів буде ставати все більше, а учасники конкурсу змінять наше уявлення про сучасну архітектуру і рішеннях з металу".


    Асоціація Український центр сталевого будівництва – організатор студентського архітектурного конкурсу STEEL FREEDOM.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ