• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    На зведенні сталевого каркаса можна заощадити до 10 % вартості будівельних робіт

    21.05.2014

    В інтерв'ю Українському Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) Генеральний директор холдингу «Укрстальконструкція» Володимир Носов повідомив, що в результаті грамотної оптимізації технології будівництва та проектних рішень ТРЦ вартість будівельних робіт з каркасу може бути знижена в середньому на 7-10 %.

    В інтерв'ю Українському Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) Генеральний директор холдингу «Укрстальконструкція» Володимир Носов повідомив, що в результаті грамотної оптимізації технології будівництва та проектних рішень ТРЦ вартість будівельних робіт з каркасу може бути знижена в середньому на 7-10 %.
    У сформованих ринкових умовах для замовника будівництва одним з головних чинників вибору рішення є вартість квадратного метра об'єкта. При цьому головне завдання проектувальника - вибрати потрібну конструкцію, виходячи з вимог замовника, яка дозволить інвестору отримати найбільшу економічну вигоду як при будівництві, так під час експлуатації будівлі.

    Розповідаючи про способи економії при зведенні об'єктів торговельної нерухомості, Володимир Носов
    зазначив: «Сьогодні у виробників металоконструкцій є великий арсенал засобів оптимізації вартості будівництва. Удосконалюється технологія виконання робіт, використовується автоматизація і механізація процесів для конструктивних рішень, розроблених раніше. Оптимізація зводиться до отримання мінімальної вартості 1 кв.м і мінімальних термінів будівництва за умови високих експлуатаційних властивостей конструкцій і високому рівні якості продукції, в результаті вартість будівельних робіт з каркасу торгової будівлі може бути знижена в середньому на 7-10 %».

    На думку експерта, метал - це не просто легко і вигідно з точки зору швидкості будівництва та технологічної складової, це, насамперед, красиво. За допомогою металу сьогодні можна створювати нові архітектурні шедеври. Яскравим прикладом підтвердження цьому служать такі об'єкти як ТРЦ «Республіка» (м. Київ), БЦ «Європа Плаза» (м. Київ) і безліч інших будівель.

    Читати повну версію інтерв'ю Володимира Носова.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    ПрАТ «Укрстальконструкція» - лідируюча компанія на ринку металобудівництва України та країн СНД з більш ніж 40-річним успішним досвідом роботи. Ми пропонуємо повний комплекс послуг зі зведення будівель і споруд різного призначення з використанням металоконструкцій: проектування, виготовлення конструкцій, монтаж, а також інжиніринг та організацію будівництва. В даний час до складу Холдингу входить власна проектна група, 5 провідних заводів України з виробництва металоконструкцій, а також будівельна організація.
    www.steelwork.com.ua

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ