• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Озвучений план роботи УЦСБ на 2015 рік

    27.02.2015

    Вищий орган управління УЦСБ - Загальні Збори Асоціації (ЗЗА) - затвердив план діяльності Українського Центру Сталевого Будівництва на 2015 рік.

    Вищий орган управління УЦСБ - Загальні Збори Асоціації (ЗЗА) - затвердив план діяльності Українського Центру Сталевого Будівництва на 2015 рік.
    Пріоритетними напрямками роботи УЦСБ цього року стануть розвиток сервісу технічного консалтингу в цільовому середовищі, реалізація плану заходів щодо зниження вартості вогнезахисту, а також проведення програми маркетингових комунікацій.

    Виступаючи перед учасниками Асоціації, Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак
    зазначив: «Для досягнення поставлених перед УЦСБ цілей цього року ми плануємо приділити особливу увагу взаємодії Комітету з вогнезахисту та Мінрегіону з метою впровадження кращих європейських практик в частині нормування вогнестійкості у вітчизняних нормах. В рамках навчальних програм УЦСБ на 2015 рік запланований випуск 13 технічних публікацій, а також проведення семінарів та зустрічей з українськими архітекторами і проектувальниками».

    Окрему увагу, за словами Сергія Шпака, буде приділено розвитку взаємин з цільовою аудиторією замовників будівництва та їх технічних команд, шляхом проведення тематичних заходів та особистих зустрічей.

    Нагадаємо, що в рамках ЗЗА, що відбулись 25 лютого, до існуючого складу учасників УЦСБ приєдналися одинадцять нових учасників, а також були обрані нові органи управління Асоціації на 2015 рік.


    станут развитие сервиса технического консалтинга в целевой среде, реализация плана мероприятий по снижению стоимости огнезащиты, а также проведение программы маркетинговых коммуникаций.

    Выступая перед участниками Ассоциации, Исполнительный директор УЦСС
    отметил: «Для достижения поставленных перед УЦСС целей в этом году мы планируем уделить особое внимание взаимодействию Комитета по огнезащите с Минрегионом Украины с целью внедрения лучших европейских практик в части нормирования огнестойкости в отечественные нормы. В рамках обучающих программ УЦСС на 2015 год запланирован выпуск 13 технических публикаций, а также проведение семинаров и встреч с украинскими архитекторами и проектировщиками».

    Отдельное внимание, по словам Сергея Шпака, будет уделено развитию взаимоотношений с целевой аудиторией заказчиков строительства и их технических команд, путем проведения тематических мероприятий и личных встреч.

    Напомним, что в рамках ОСА, состоявшегося 25 февраля, к существующему составу участников УЦСС присоединились одиннадцать новых участников, а также были избраны новые органы управления Ассоциации на 2015 год.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ