• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Презентовано економічно доцільні сталеві рішення для девелоперів житлової нерухомості

    21.05.2015

    В рамках конференції «Кризовий метр². Концепція. Просування. Продажі» була презентована нова технологія зниження собівартості багатоповерхових житлових будинків із застосуванням стінових панелей з ЛСТК.

    В рамках конференції «Кризовий метр². Концепція. Просування. Продажі» була презентована нова технологія зниження собівартості багатоповерхових житлових будинків із застосуванням стінових панелей з ЛСТК.
    Учасники конференції ознайомилися з новими тенденціями в сегменті житлової нерухомості, успішними кейсами об'єктів, а також інноваціями, що дозволяють девелоперу житлової нерухомості отримувати додатковий дохід.

    Директор компанії Раута Груп, член Ради Директорів УЦСБ Андрій Озейчук
    презентував на заході успішно випробувану в багатьох країнах світу, але відносно нову для України технологію стінових панелей з ЛСТК для багатоповерхового житлового будівництва. У своїй презентації спікер зупинився на особливостях та економічній ефективності застосування панелей ЛСТК, таких як скорочення термінів зведення стін, зменшення навантаження на конструкцію будівлі і фундамент, а також збільшення доходу від інвестицій в проект.

    «Застосування стінових панелей з ЛСТК в багатоповерховому монолітно-каркасному житловому будівництві дозволяє отримати додаткову корисну площу, за рахунок меншої товщини стін, в порівнянні з альтернативними рішеннями, - розповів Андрій Озейчук. - Продаж додаткової площі дозволяє девелоперу повністю покрити витрати на зведення стін, таким чином зробити їх фактично безкоштовними, а також отримати додатковий дохід близько 475 грн. з кожного квадратного метра стіни».

    Організатором конференції виступило співтовариство лідерів будівельної галузі України - Ukrainian Building Community.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ