• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Rauta оновила бібліотеки BIM-моделей продукції Ruukki для проєктувальників

    15.05.2023

    Нова база 3D-моделей дозволяє значно прискорити та полегшити проєктування несучих і огороджувальних конструкцій.

    Бібліотека сендвіч-панелей, вентильованих фасадів та несучих профілів Ruukki розміщена в додатку ProdLib, який сумісний з усіма основними програмами моделювання і має зручну структуру для роботи інженерів і архітекторів.

    В новій версії бібліотеки розширено асортимент і характеристики продукції у цифровому форматі, а також спрощені принципи налаштування параметрів конструкцій в процесі моделювання.

    «Використання BIM дозволяє проєктувальникам швидко створювати сучасні та архітектурно виразні будівлі, а також полегшує обмін інформацією між усіма залученими в процес будівництва сторонами.

    Саме тому підтримка бібліотек BIM-моделей є одним з важливих напрямків роботи компанії Ruukki для розвитку цифрових засад будівництва майбутнього», – повідомив директор Rauta Андрій Озейчук.

    Бібліотеки призначені для використання проєктувальниками в програмах 3D-моделювання. Встановлення займає декілька хвилин. Наприклад для AutoCAD одразу після встановлення та, за потреби, оновлення бібліотеки в головному меню додається вкладка ProdLib з усією продукцією Ruukki.

    Бібліотека продукції Ruukki для AutoCAD, AutoCAD LT, ArchiCAD, Tekla Structures, Revit, SketchUp, BricsCAD, CADMATIC (для Windows)

    Бібліотека продукції Ruukki для ARCHICAD (для Mac)


    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ