• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Відбулися зустрічі організаторів STEEL FREEDOM 2014 зі студентами українських ВНЗ

    25.09.2014

    У вересні організатори архітектурного студентського конкурсу STEEL FREEDOM 2014 провели презентації у вишах-учасниках, на яких студенти змогли ближче ознайомитися з деталями проведення конкурсу.

    У вересні організатори архітектурного студентського конкурсу STEEL FREEDOM 2014 провели презентації у вишах-учасниках, на яких студенти змогли ближче ознайомитися з деталями проведення конкурсу.
    {php Gallery::GiveGalleryHtml(78, 2, '300', '200'); php} Презентації STEEL FREEDOM 2014 пройшли у провідних вищих навчальних закладах Дніпропетровська, Івано-Франківська, Києва, Львова, Полтави, Рівного, Харкова, Чернівців і були відзначені підвищеним інтересом до конкурсу, як серед студентів, так і викладачів ВНЗ.

    На зустрічах зі студентами організатори STEEL FREEDOM 2014 повідомили, що завдання конкурсу не тільки залучити молодих фахівців до архітектурних можливостям сталі, а й розповісти студентам про передові інженерні і технологічні розробки в галузі сталевого будівництва. Тому в рамках STEEL FREEDOM 2014 заплановано проведення низки навчальних заходів від Українського Центру Сталевого Будівництва та партнерів конкурсу.
    Особливий інтерес на презентаціях STEEL FREEDOM 2014 було проявлено до промо-відео, що демонструє безмежні архітектурні можливості і конструктивні переваги сталевих будівельних конструкцій.

    Нагадаємо, що фінал конкурсу STEEL FREEDOM 2014 відбудеться 18 грудня і завершиться церемонією нагородження переможців, де автори кращих робіт будуть оцінені преміями від організатора конкурсу.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії..
    www.uscc.com.ua

    STEEL FREEDOM – щорічний національний архітектурний конкурс для студентів, започаткований УЦСБ в рамках роботи з популяризації сталевого будівництва в Україні. Мета конкурсу: Охопивши всі профільні ВНЗ України, дати можливість молодим архітекторам застосувати набуті навички в проектуванні та використовувати сталь, як основний матеріал для конструкцій з особливим акцентом на інновацію в проектних рішеннях.
    www.steelfreedom.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ