• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Технології сталевого будівництва допоможуть вирішити проблему автомобільної завантаженості українських мегаполісів

    18.09.2015

    1 жовтня за підтримки УЦСБ відбудеться круглий стіл на тему «Комерційні паркінги в столиці: ефективна співпраця міста та інвестора».

    1 жовтня за підтримки УЦСБ відбудеться круглий стіл на тему «Комерційні паркінги в столиці: ефективна співпраця міста та інвестора».
    У рамках заходу представники міської влади, інвестори та експерти будівельної галузі обговорять ситуацію нестачі паркінгів у центральній частині Києва, ініціативи Київської міської державної адміністрації (КМДА) у напрямку вирішення цієї проблеми, а також перспективи розвитку публічно-приватного партнерства як ефективного виду співпраці в Україні.

    Крім того, в ході круглого столу будуть порушені питання можливого обмеження нелегальних парковок у центральній частині міста, а також перспективи успішного розвитку інфраструктури паркінгів з точки зору інвестиційної привабливості для девелоперів.

    «Проблема нестачі парковок в історичній частині Києва одночасно є перспективним напрямком розвитку бізнесу у сфері надання послуг з тимчасового зберігання автомобілів, - зазначив Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.
    - В рамках круглого столу будуть представлені ефективні будівельні рішення з металоконструкцій, що дозволяють місту в короткі терміни вирішити питання відсутності достатньої кількості паркінгів у центрі міста, а девелоперам - вигідно інвестувати в перспективний напрямок комерційної нерухомості».

    Захід, організатором якого виступила галузева організація Ukrainian Real Estate Club, відбудеться в будівлі КМДА в залі №512 з 15:00 до 18:00.

    Для участі у круглому столі необхідна попередня реєстрація. За додатковою інформацією звертатись до Анни Нестулi,
    Project Coordinator, URE Club: +38 (066) 854-00-40, +38 (044) 227-67-53, A_Nestulia@ureclub.com.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ