• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Учасники ринку ЛСТК розроблять план розвитку галузі

    10.04.2014

    Представники провідних українських компаній, що працюють на ринку легких сталевих тонкостінних конструкцій (ЛСТК), обговорять перспективи розвитку галузі на першому відкритому засіданні комітету Українського Центру Сталевого Будівництва з ЛСТК.

    Представники провідних українських компаній, що працюють на ринку легких сталевих тонкостінних конструкцій (ЛСТК), обговорять перспективи розвитку галузі на першому відкритому засіданні комітету Українського Центру Сталевого Будівництва з ЛСТК.
    На захід запрошені ключові гравці ринку ЛСТК і компанії-постачальники матеріалів, серед яких «Метінвест», «Модуль-Україна», «Метали і Полімери», «СтройСистема», «Рууккі Україна», «Прушиньскі», «ТПК», «Арсенал-Центр», «Альбатрос», «Сталдом-Україна», «Сталекс», «ПЕМ-Україна та інші. В рамках відкритого засідання планується обговорити поточний стан і перспективи ринку легких сталевих тонкостінних конструкцій, а також бар'єри, що перешкоджають розвитку технології ЛСТК в Україні.

    «Будівництво із застосуванням легких сталевих тонкостінних конструкцій швидкими темпами завойовує популярність у замовників і має відмінні довгострокові перспективи зростання в Україні, - повідомив керуючий директор УЦСБ
    Роман Курашев.
    - Головними цілями першого засідання комітету з ЛСТК ми ставимо обмін досвідом між компаніями, що працюють у цьому сегменті, а також формування розуміння як УЦСБ може допомогти учасникам ринку у розвитку галузі та збільшення обсягів будівництва із застосуванням ЛСТК».

    Результатом роботи комітету та учасників ринку стане формування плану реальних дій з інтенсифікації застосування технології ЛСТК в Україні.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії. Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    Легкі Сталеві Тонкостінні Конструкції (ЛСТК) – технологія будівництва будівель і споруд із застосуванням в якості несучого каркаса сталевих тонкостінних профілів - C, U, Z - образних елементів з холоднокатаного оцинкованого прокату товщиною до 3 мм.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ