• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Учасники ринку сталевого будівництва обговорять перспективи розвитку галузі

    30.10.2014

    В рамках роботи III Національної конференції учасників ринку сталевого будівництва відбудеться обговорення шляхів розвитку галузі металобудівництва в нових економічних реаліях України.

    В рамках роботи III Національної конференції учасників ринку сталевого будівництва відбудеться обговорення шляхів розвитку галузі металобудівництва в нових економічних реаліях України.
    Однією з ключових тем заходу стане ситуація на ринку нерухомості та інвестицій України, а також її вплив на розвиток галузі сталевого будівництва.

    «Існуюча економічна і політична ситуація в Україні не найсприятливіша для учасників галузі сталевого будівництва, а гравцям ринку часто складно зорієнтуватися в перспективах розвитку і шляхах диверсифікації своїх бізнес ризиків, - зазначив керуючий директор УЦСБ Роман Курашев.
    – Тому в рамках роботи III Національної конференції буде озвучена стратегія розвитку галузі сталевого будівництва та розроблені ключові тактичні кроки, покликані розширити можливості і підвищити конкурентоспроможність учасників ринку будівництва з металоконструкцій».

    В рамках панельної дискусії учасники конференції обговорять бар'єри, що перешкоджають розвитку ринку металевих конструкцій, та шляхи їх подолання, а також можливості розширення бізнесу за кордоном. На заході будуть озвучені перші підсумки роботи Українського Центру Сталевого Будівництва та плани роботи асоціації на 2015 рік.

    Спікерами III Національної конференції виступлять Олександр Мартинюк,
    Генеральний директор «ПЕМ-Інжиніринг», Андрій Озейчук,
    директор, «Раута-Групп», Володимир Адріанов,
    Заступник директора, «УкрІННсталькон ім. В.М. Шимановського», Володимир Носов,
    Генеральний директор «Укрстальконструкція», Дмитро Ліппа,
    Генеральний директор, «Метінвест-СМЦ», а також інші провідні експерти.

    III Національна конференція учасників ринку сталевого будівництва відбудеться 26 листопада, з 9:00 до 18:00 в готелі InterContinental Kiev.


    Генеральним партнером III Національної конференції виступає Група компаній Метінвест, офіційні партнери - компанії Tekla, Vertex Росія і галузева організація Ukrainian Real Еstate Club, генеральний діловий медіа-партнер – щоденна ділова газета «Капітал
    » медіа-партнери - Commercial Property, Сompanion, newbud.ua і Апостроф.

    Для реєстрації своєї участі у конференції необхідно зв'язатися з Тетяною Колчановою:
    +38-044-590-01-56, tkolchanova@uscc.com.ua.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    МЕТІНВЕСТ – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, що управляє активами в кожній ланці виробничого ланцюжка від видобутку залізорудної сировини і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової металопродукції. В структуру Групи входять видобувні і металургійні підприємства, що знаходяться в Україні, Європі та США, а також мережа продажів з охопленням всіх ключових світових ринків.
    ТОВ «МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ» - керуюча компанія Групи МЕТІНВЕСТ.

    «Капітал» провідне ділове видання України. Його головний принцип - об'єктивна подача інформації. Ключові теми газети присвячені подіям, що впливають на українську економіку: взаємовідносинам бізнесу та влади, кращим інвестиційним рішенням, новаціям в бізнесі, галузевим трендам та аналізу ринкових тенденцій. В якості спікерів на сторінках видання виступають власники і топ-менеджери найбільших компаній країни, провідні аналітики та експерти.
    ∙ Формат друкованого видання: 16 смуг формату 305X441 мм на папері salmon pink.
    ∙ Виходить п'ять разів на тиждень по буднях.
    ∙ Тираж 40 000 примірників, розповсюдження по всій Україні.
    Видавцем газети «Капітал» є українське видавництво «Ділова преса країни», які уклали сіндікаційну угоду з одним з найбільш відомих і шанованих світових видань - Financial Times. Згідно з умовами угоди, газета «Капітал» і сайт capital.ua мають можливість знайомити своїх читачів з кращими матеріалами Financial Timess.
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ