• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ і Мінрегіон проведуть прес-зустріч, присвячену Єврокодам

    15.08.2014

    21 серпня Український Центр Сталевого Будівництва спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України проведуть прес-зустріч, присвячену впровадженню Єврокодів в сферу проектування будівельних конструкцій в Україні.

    21 серпня Український Центр Сталевого Будівництва спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України проведуть прес-зустріч, присвячену впровадженню Єврокодів в сферу проектування будівельних конструкцій в Україні.
    З 1 липня 2014 року в Україні вступили в силу Єврокоди - європейські норми на проектування будівельних конструкцій. Для ефективного застосування Єврокодів на практиці необхідно вирішити ряд питань, пов'язаних з навчанням проектувальників навичкам роботи з Єврокодами і державним регулюванням у сфері проектування із застосуванням європейських норм.

    Цілі введення в Україні Єврокодів, а також ключові напрямки діяльності Мінрегіону і УЦСБ, що покликані прискорити впровадження Єврокодів у практику українських інженерів, будуть озвучені на прес-зустрічі 21 серпня.

    Спікери
    • Дмитро Барзилович, Директор департаменту технічного регулювання та науково-технічного розвитку Мінрегіону.
    • Анатолій Перельмутер, Головний науковий співробітник Науково-виробничого товариства «СКАД-СОФТ», доктор технічних наук, професор.
    • Володимир Адріанов, Керівник Комітету з нормативно-технічної діяльності УЦСБ, Заступник генерального директора «Укрінсталькон ім. В.М. Шимановського».
    • Артем Білик, Керівник Інженерного Центру УЦСБ, доцент кафедри металоконструкцій КНУБА.
    Основні питання
    • Ключові етапи та цілі впровадження Єврокодів в Україні.
    • Як відіб'ється впровадження Єврокодів на розвитку українського будівельного ринку.
    • Економічна ефективність проектування сталевих будівельних конструкцій відповідно до Єврокоду 3.
    • Які заходи в рамках діяльності Мінрегіону і УЦСБ плануються для прискорення процесу переходу українськими інженерами на проектування із застосуванням Єврокодів.
    Дата і місце проведення
    21 серпня 2014, початок о 14:00,
    Офіс УЦСБ: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 20, БЦ «Панорама», 6-й поверх.

    Регламент прес-зустрічі
    14:00 - 14:15 - реєстрація учасників
    14:15 - 14:45 - виступи спікерів
    14:45 - 15:00 - питання/відповіді
    15:00 - 15:30 - індивідуальне спілкування зі спікерами/кава-брейк

    Контакти для акредитації
    Юрій Бондарчук, PR-менеджер УЦСБ
    +380 44 590 01 56
    +380 67 407 80 78
    ybondarchuk@uscc.com.ua

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії. Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон України) – ентральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України. Мінрегіон України є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади з формування та забезпечення реалізації державної житлової політики і політики у сфері будівництва, архітектури, містобудування та ЖКГ.
    www.minregion.gov.ua  

    Український інститут сталевих конструкцій імені В.Н. Шимановського – провідний інжиніринговий інститут в галузі проектування металевих конструкцій в Україні. Є базовою організація Мінрегіону з координації науково-технічної та проектно-дослідницької діяльності в галузі металобудівництва в Україні, керівником ТК-301 «Металобудівництво».
    www.urdisc.com.ua

    СКАД-СОФТ – компанія, що займається розробкою, супроводом і впровадженням пакету програм SCAD Office, призначеного для виконання розрахунків на міцність і проектування різного виду будівельних конструкцій.
    www.scadsoft.com

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ