• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ видав третю публікацію з проектування сталевих конструкцій із застосуванням Єврокоду 3

    17.04.2015

    В рамках діяльності УЦСБ з випуску технічної літератури, спрямованої на навчання українських інженерів роботі з європейськими нормами, видана публікація «Приклади розрахунку сталевих конструкцій будівель відповідно до Єврокоду 3 і національних додатків України».

    В рамках діяльності УЦСБ з випуску технічної літератури, спрямованої на навчання українських інженерів роботі з європейськими нормами, видана публікація «Приклади розрахунку сталевих конструкцій будівель відповідно до Єврокоду 3 і національних додатків України».
    Публікація містить теоретичні положення розрахунку основних несучих конструкцій згідно Єврокоду, а також включає в себе ряд робочих прикладів для основних конструктивних елементів будівлі: розрахунок сталевої балочної клітини, розташованої усередині будівлі, розрахунок однопрогонової рами і розрахунок перекосу будівлі.

    «Нова публікація є логічним продовженням серії технічної літератури по роботі з Єврокодом 3, випущеної під егідою УЦСБ - розповів Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.
    - Раніше опубліковані видання «Розрахунок сталевих конструкцій будівель відповідно до Єврокоду 3 і національних додатків України» і «Розрахунок вогнестійкості сталевих конструкцій і проектування вогнезахисту відповідно до Єврокоду 3 і національних додатків України» знайшли широке застосування в середовищі українських інженерів, тому я переконаний, що третя публікація цієї серії стане затребуваним доповненням у бібліотеках проектувальників, що працюють з Єврокодами».

    Авторами публікації виступили Артем Білик,
    кандидат технічних наук, доцент, керівник Інженерного Центру УЦСБ, Девід Браун, бакалавр інженерних наук, сертифікований інженер, член Товариства цивільних інженерів, SCI, Мері Брітл, бакалавр технічних наук, SCI, і Ельвіра Ковалевська,
    магістр технічних наук, провідний інженер-конструктор УЦСБ.

    Варто відзначити, що нова публікація також може використовуватися як навчальний посібник у профільних ВНЗ, а всі представлені в ній приклади розраховані з урахуванням національних додатків, тому можуть бути застосовні для конструкцій, що зводяться в Україні.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ