• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ впроваджує механізми ефективного вогнестійкого проектування

    26.11.2014

    На проведеному 19 листопада круглому столі, присвяченому питанням вогнезахисту сталевих конструкцій, УЦСБ представив нову публікацію з розрахунку вогнестійкості сталевих конструкцій і проектування вогнезахисту згідно з Єврокодом 3 і національними додатками України.

    На проведеному 19 листопада круглому столі, присвяченому питанням вогнезахисту сталевих конструкцій, УЦСБ представив нову публікацію з розрахунку вогнестійкості сталевих конструкцій і проектування вогнезахисту згідно з Єврокодом 3 і національними додатками України.
    Із введенням в Україну європейських норм на проектування будівельних конструкцій вітчизняним девелоперам відкрився широкий спектр інструментів з оптимізації витрат на зведення об'єктів нерухомості із застосуванням сталевих конструкцій. Тому передовий досвід в області проектування по Єврокодам, представлений у вигляді технічних публікацій УЦСБ, є як ніколи актуальним для розвитку будівельного сектору України.

    «Застосування Єврокодів при проектуванні вогнезахисту є одним з ключових факторів зниження вартості сталевого будівництва, оскільки дозволяє інвестору скоротити бюджет будівництва до 4%, - прокоментував актуальність випуску нової публікації керівник Комітету з вогнезахисту сталевих конструкцій УЦСБ Костянтин Калафат.
    - Принципи вогнестійкого проектування, описані в новій публікації, дозволять вітчизняним проектувальникам швидко опанувати механізмами грамотної оптимізації витрат на вогнезахист металевих конструкцій».

    У публікації представлена методологія проектування сталевих конструкцій згідно Єврокоду 3 з урахуванням вимог по вогнестійкості. Робота містить основи проектування та поведінки сталевих конструкцій в умовах пожежі та відповідних аварійних розрахункових ситуаціях, а також докладний опис спрощених методів розрахунку вогнестійкості металоконструкцій за Єврокодами.

    Авторами публікації виступили провідні технічні фахівці Українського Центру Сталевого Будівництва: Костянтин Калафат,
    Артем Білик,
    Микита Біляєв
    и Ельвіра Ковалевська
    .

    Публікація УЦСБ за розрахунком вогнестійкості сталевих конструкцій рекомендована Українським інститутом сталевих конструкцій ім. В.М. Шимановського в якості навчально-практичного посібника для фахівців в області проектування, виготовлення і монтажу будівельних металоконструкцій.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ