• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ виступив офіційним партнером CANactions 2014

    05.05.2014

    З 12 по 17 травня пройде Міжнародний архітектурний фестиваль CANactions 2014, офіційним партнером якого виступив Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ).

    З 12 по 17 травня пройде Міжнародний архітектурний фестиваль CANactions 2014, офіційним партнером якого виступив Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ).
    CANactions 2014 є найбільшою архітектурною подією в Україні, покликана стати полем спілкування та обміну ідеями для молодих архітекторів і студентів архітектурних університетів.

    Однією з ключових подій заходу стане проведення шестиденного міжнародного воркшопу «Ревіталізація Телички», метою якого є виявлення та підвищення потенціалу території Телички - промислової зони площею 204 га вздовж Дніпра, а також розробка дієвого проекту її розвитку.

    У рамках роботи фестивалю пройде конференція на тему «Сучасне місто. На шляху до сталого міського планування», заплановані майстер-класи та лекції провідних вітчизняних та європейських фахівців у галузі архітектури сучасних міських будівель. 15 травня в 15:00 пройде лекція керівника Інженерного Центру УЦСБ Артема Білика на тему «Сталь в архітектурі сучасного міста».

    Цього року CANactions змінює свою локацію останніх шести років на новий майданчик - Арт завод на Видубичах за адресою: м. Київ, вул. Інженерна, 7В.

    Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у заході.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    Артем Білик – Керівник інженерного центру УЦСБ. Артем Білик закінчив з відзнакою магістратуру та аспірантуру Київського національного університету будівництва і архітектури. У 2009 р. захистив дисертацію, отримав науковий ступінь кандидата технічних наук. Артем Білик має вчене звання доцента, викладає на кафедрі металевих і дерев'яних конструкцій КНУБА. Також має сертифікат, що дозволяє займати посаду ГІПа і приймає провідну участь у проектуванні складних об'єктів із застосуванням сталевих конструкцій, як в Україні, так і за кордоном.

    CANactions – архітектурний міжнародний фестиваль, проводиться щорічно з 2008 року в Києві. CANactions - це поле спілкування та обміну ідеями для молодих архітекторів і студентів архітектурних університетів. Фестиваль служить розвитку більш глибокого розуміння сучасної архітектури в Україні.
    www.canactions.com

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ