• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Українский Центр Сталевого Будівництва оголошує про кадрові призначення

    23.12.2013

    У грудні 2013 року на посаду PR менеджера Українького Центру Сталевого Будівництва призначений Юрій Бондарчук.

    У грудні 2013 року на посаду PR менеджера Українького Центру Сталевого Будівництва призначений Юрій Бондарчук.
    До приходу в УЦСБ Юрій Бондарчук відповідав за маркетингові комунікації в групі компаній Scandi Ltd. За плечами Юрія більш ніж 10-річний досвід успішної роботи в сфері маркетингу різноманітних напрямків бізнесу. Починаючи з 2006 року Юрій займався побудовою системи маркетингових комунікацій та розвитком брендів-лідерів будівельного сектору, таких як HILTI, SCANROC, КАРКАС та багатьох інших.

    Коментуючи нове призначення, керуючий директор УЦСБ Роман Курашев відзначив: «Одним із стратегічних завдань нашої асоціації є маркетингове просування сталевих конструкцій в професійному середовищі девелоперів, архітекторів та проектувальників. Тому ми приділяємо особливу увагу зв’язкам з громадськістю та якісному інформуванню учасників ринку будівництва. Ми переконані, що досвід Юрія буде сприяти зміцненню позицій сталевого будівництва в Україні».

    У команді УЦСБ Юрій Бондарчук відповідатиме за інформування учасників будівельного ринку про події у сфері сталевого будівництва, розвиток відносин зі ЗМІ та маркетингові комунікації центру.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ