• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) та Група Метінвест виступили організаторами найбільшої події в галузі сталевого будівництва — II Національної конференції учасників ринку сталевого будівництва

    08.11.2013

    6-7 листопада в Києві відбулася II Національна конференція учасників ринку сталевого будівництва, організаторами якої виступили Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) та Метінвест.

    6-7 листопада в Києві відбулася II Національна конференція учасників ринку сталевого будівництва, організаторами якої виступили Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) та Метінвест. У ході конференції учасники обговорили перспективи збільшення обсягів споживання сталі в Україні, тенденції проектування об’єктів нерухомості з металоконструкцій у нових умовах ринку, а також шляхи зниження собівартості будівель зі сталі й скорочення витрат на вогнезахист.

    Як було наголошено під час конференції, на шляху до більш широкого застосування металу в будівництві в Україні сьогодні все ще спостерігається цілий ряд перещкод системного характеру. У тому числі — застаріла нормативна база, недостатній асортимент металопрокату, низький рівень поінформованості гравців ринку нерухомості, а також відсутність консолідації самих учасників ринку сталевого будівництва. Усунути ці перешкоди й покликана асоціація УЦСБ, у тому числі, за допомогою нових майданчиків – таких, як II Національна конференція учасників ринку сталевого будівництва.

    Окрім перспектив збільшення обсягу збуту сталі, учасники конференції обговорили питання впровадження нових нормативів у сфері сталевого будівництва (зокрема, адаптацію відповідних Єврокодів для використання в Україні), перспективи проектування об’єктів нерухомості з металоконструкцій у нових умовах, а також шляхи зниження собівартості й підвищення окупності будівель зі сталі.

    Найбільша подія в галузі зібрала близько 120 провідних виробників та дистриб’юторів металопрокату, підприємств з випуску металоконструкцій, заводів з виробництва покрівельних та фасадних систем зі сталі, проектних та наукових організацій, девелоперів й експертів галузі.

    Нагадаємо, I Національна конференція учасників ринку сталевого будівництва відбулася в травні 2012 року в Києві. Підсумком зібрання стало створення Українського Центру Сталевого Будівництва.



    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    МЕТІНВЕСТ - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, що керує активами у кожній ланці виробничого ланцюга від видобутку залізорудної сировини та вугілля до виробництва полуфабрикатів й готової металопродукції. До структури Групи входять видобувні та металургійні підприємства, що знаходяться в Україні, Європі та США, а також мережа продажів з охопленням всіх ключових світових ринків.
    ТОВ «МЕТІИНВЕСТ ХОЛДИНГ» – керуюча компанія Групи Метінвест. Основними акціонерами Компанії METINVEST B.V. (холдингова компанія Групи Метінвест) є Група СКМ (71,25%) та Смарт-Холдинг (23,75%), які беруть участь в управлінні Компанією на партнерських засадах.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ