• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Відбулася конференція «Антикорозійний захист сталевих конструкцій»

    30.08.2023

    29 серпня УЦСБ та KANSAI HELIOS Ukraine провели онлайн-конференцію, присвячену захисту металоконструкцій від корозії.

    Спікерами заходу виступили Володимир Адріанов, заступник директора Українського інституту сталевих конструкцій ім. В.Н. Шимановського, Гаральд Бауманн, завідувач лабораторій розвитку у напрямку Захисні покриття, KANSAI HELIOS, Стефан Кобор, директор з продажу напрямку Захисні покриття, KANSAI HELIOS та Олена Сапронова, начальник відділу АКЗ-покриттів, KANSAI HELIOS Ukraine.


    Володимир Адріанов виступив з презентацією про нормативно-технічне забезпечення антикорозійного захисту сталевих будівельних конструкцій, в ході якої розповів про національну та міжнародну гілки стандартів у сфері проєктування АЗК металоконструкцій, технічне завдання для проєктування АКЗ, нормативне забезпечення для виконання АКЗ сталевих конструкцій в заводських умовах, на монтажі та на етапі експлуатації.

    Презентація     Відео виступу


    Гаральд Бауманн розповів про основні положення стандарту EN ISO 12944-2018, ключові критерії вибору необхідного антикорозійного захисту та методи лабораторних випробувань.

    Презентація     Відео виступу


    Стефан Кобор виступив з презентацією реалізованих кейсів, в ході якої розповів про особливості вибору системи покриття за умов специфічних вимог замовника до лакофарбового покриття, його експлуатаційних вимог та умов нанесення.

    Презентація     Відео виступу


    Олена Сапронова розповіла про компанію KANSAI HELIOS Ukraine, її можливості як провідного виробника ЛФМ в Україні та взаємодію між постачальником ЛФМ і заводом виробником, що виконує антикорозійний захист.

    Презентація     Відео виступу

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ