• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Компанія Metipol повертається до виробництва продукції на заводі Heavy Metal

    26.04.2021

    20 квітня команда Metipol повернулася до операційного управління заводом Heavy Metal

    Вже 21 квітня було відновлено роботу лінії та випуск продукції торгової марки. Не дивлячись на дефіцит сировини на ринку, своєчасні контракти із ключовим постачальником підкату, турецькою компанією Borcelik, дозволять здійснювати поставки клієнтам вже найближчим часом. 

     

    Незмінною залишається філософія компанії Metipol – це ставка на якісну продукцію за справедливою ціною та цивілізація ринку металопрокату. Останньому також сприятиме антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну прокату з покриттям з КНР, ініційоване компанією, що безумовно урівноважить цінову політику та змінить вектор компаній-профілювальників у бік більш якісної сировини. 

     

    27 квітня Денис Рисухін, директор Metipol, розповість про перебіг антидемпінгового розслідування щодо імпорту в Україну прокату з покриттям з КНР на комітеті з покрівельних, фасадних конструкцій та ЛСТК.


    Нагадаємо, що як і раніше клієнтам компанії доступні сервіси із технічного консалтингу, гарантійного обслуговування, а також лабораторної експертизи металу.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ