• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Профнастил ТП-85 від компанії ТПК в якості незнімної опалубки

    12.01.2021

    Компанія ТПК-ЦЕНТР завершила серію випробувань несучого профнастилу ТП-85 з виштамповками (спеціальними насічками). Мета - відкрити і задокументувати весь спектр застосувань цього продукту, який вже добре зарекомендував себе в будівництві

    Заключним етапом стала перевірка вогнестійкості. Вона показала повну відповідність цього несучого профілю рівню REI 60. Нові дані, спільно з результатами досліджень, проведених раніше, вказують на можливість використання ТП-85 з виштамповками в якості незнімної опалубки без додаткового армування.

    Перевірки також допомогли визначити точні умови експлуатації цього продукту. Таким чином, ТП-85 з виштамповками призначений для застосування в неагресивному і слабоагресивному середовищі з рівнем вологості не більше 75%. Крім того, потрібне використання морозостійких бетонних сумішей. Мінімальна товщина металу в даному профілі - 0,7 мм.

    Несучий профнастил ТП-85 з виштамповками відмінно підходить для нового будівництва і для реконструкції. Його можна використовувати при зведенні паркінгів, житлових будівель, а також для перекриттів на комерційних об'єктах. Серед переваг застосування цього профільованого листа в якості незнімної опалубки - скорочення трудовитрат, прискорення термінів будівництва, зменшення маси перекриттів і будівельної висоти. Крім того, в гофрах настилу можна зручно розмістити комунікації.

     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ