• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Артем Білик виступив на архітектурному фестивалі CANactions 2014

    16.05.2014

    15 травня в рамках Міжнародного архітектурного фестивалю CANactions 2014 керівник Інженерного Центру УЦСБ Артем Білик виступив з лекцією на тему «Сталь у сучасній архітектурі міста».

    15 травня в рамках Міжнародного архітектурного фестивалю CANactions 2014 керівник Інженерного Центру УЦСБ Артем Білик виступив з лекцією на тему «Сталь у сучасній архітектурі міста».
    Виступаючи перед широкою аудиторією, Артем Білик показав увесь шлях становлення сталі як незамінного матеріалу в житті людей з моменту її появи в стародавні часи до застосування металевих конструкційних рішень в сучасних міських будівлях.

    «Сталеві конструкції зіграли ключову роль у світовій архітектурі, - зазначив Артем Білик.
    - Якби не сталь та її конструкційні властивості, то творчість архітекторів була б істотно обмежена в польоті фантазії, а людство залишилося б без таких архітектурних шедеврів як Ейфелева вежа, Емпайр стейт білдінг, Бурдж Халіфа і багатьох інших».

    На думку спікера в майбутньому сталь буде знаходити все більше застосування в архітектурних та інженерних спорудах по всьому світу.

    Нагадаємо, що Міжнародний архітектурний фестиваль CANactions 2014 проходить з 12 по 17 травня на Арт-заводі Видубичі, а офіційним партнером заходу цього року виступив Український Центр Сталевого Будівництва.



    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    Артем Білик – Керівник Інженерного Центру УЦСБ. Артем Білик закінчив з відзнакою магістратуру та аспірантуру Київського національного університету будівництва і архітектури. У 2009 р. захистив дисертацію, отримав науковий ступінь кандидата технічних наук. Артем Білик має вчене звання доцента, викладає на кафедрі металевих і дерев'яних конструкцій КНУБА. Також має сертифікат, що дозволяє займати посаду ГІПа і приймає провідну участь у проектуванні складних об'єктів із застосуванням сталевих конструкцій, як в Україні, так і за кордоном.

    CANactions – архітектурний міжнародний фестиваль, проводиться щорічно з 2008 року в Києві. CANactions - це поле спілкування та обміну ідеями для молодих архітекторів і студентів архітектурних університетів. Фестиваль служить розвитку більш глибокого розуміння сучасної архітектури в Україні.
    www.canactions.com

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ