• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Металоконструкції відкривають нові можливості для розвитку інфраструктури українських регіонів

    15.10.2015

    9 жовтня в Одесі відбулася конференція «Одеса як новий центр тяжіння», в рамках якої були продемонстровані можливості і приклади застосування сталі в будівництві інфраструктурних об`єктів.

    9 жовтня в Одесі відбулася конференція «Одеса як новий центр тяжіння», в рамках якої були продемонстровані можливості і приклади застосування сталі в будівництві інфраструктурних об'єктів.
    Ключовою тезою минулого заходу стала думка, що для активного розвитку девелоперського і будівельного бізнесів в регіоні, а також залучення інвестицій, необхідно мінімізувати можливість представників держорганів створювати бюрократичні бар'єри для інвесторів готових вкладати кошти в розвиток Одеської області.

    Виступаючи перед учасниками конференції, Керівник Інженерного центру УЦСБ Артем Білик,
    на прикладах кращих зарубіжних та вітчизняних практик продемонстрував передові інженерні рішення із застосуванням металоконструкцій для будівництва об'єктів транспортної інфраструктури, логістичних та сільськогосподарських будівель, а також готелів та інших об'єктів туристичної спрямованості.

    «Сталь дає можливості швидкої реалізації багатьох інфраструктурних проектів, таких як мости, тунелі, канатні дороги, шляхопроводи, паркінги та інші, - зазначив Артем Білик. - Враховуючи особливості історичної забудови Одеси і необхідність збереження привабливості міської архітектури для туристів, сталеві рішення можуть не тільки бути корисними, а й прикрасити місто ».

    Відзначимо, що організатором конференції «Одеса як центр тяжіння» виступила профільна організація URE Club, а сам захід відбувся в рамках Black Sea Economic Forum - форум, спрямований на розвиток транспортної інфраструктури, сільського господарства і туризму в південних регіонах України.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ