• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Відбулася II щорічна міжнародна конференція «Сталеве будівництво - 2015»

    06.10.2015

    В рамках міжнародної тематичної конференції фахівці УЦСБ обмінялися досвідом з провідними експертами галузі сталевого будівництва з Європи та країн СНД.

    В рамках міжнародної тематичної конференції фахівці УЦСБ обмінялися досвідом з провідними експертами галузі сталевого будівництва з Європи та країн СНД.
    У роботі трьох тематичних секцій заходу було представлено більше 20 доповідей, присвячених проектуванню, будівництву, фінансуванню та експлуатації висотних, а також унікальних споруд різного функціонального призначення. В рамках роботи конференції керівник комітету з вогнезахисту УЦСБ Костянтин Калафат
    виступив з доповіддю на тему: «Вогнезахист сталевого каркасу будівель. Від нормування до практики застосування ».

    Одним із значущих подій конференції стала презентація російськомовної версії видання «Світова практика сталевого будівництва: Житлові будинки», що містить рекомендації британського Інституту сталевих конструкцій (SCI) з питань проектування та будівництва житлових будівель, об'єктів готельного типу, апартаментів, гуртожитків, таунхаусів і т.д . із застосуванням металоконструкцій.

    «Успішний досвід Росії та європейських країн у застосуванні систем ЛСТК, модульних фасадів і несучих сталевих каркасів в багатоповерхових житлових будинках показує, що цей сегмент ринку нерухомості може стати перспективним споживачем металоконструкцій в Україні, - зазначив Виконавчий директор УЦСБ, Сергій Шпак.
    - Досвід, отриманий в рамках конференції, стане гарною основною для формування ефективних інструментів розвитку українського ринку ЛСТК в сегменті багатоповерхового житлового будівництва ».

    Відзначимо, що конференція об'єднала понад 200 професіоналів галузі сталевого будівництва з усього світу і пройшла в рамках міжнародного форуму висотного і унікального будівництва Forum 100+ Russia наприкінці вересня в Єкатеринбурзі.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ