• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Відбулася перша зустріч Архітектурного клубу УЦСБ

    19.09.2014

    18 вересня в рамках зустрічі Архітектурного клубу Українського Центру Сталевого Будівництва пройшла презентація публікації «Сталеві конструкції в архітектурі».

    18 вересня в рамках зустрічі Архітектурного клубу Українського Центру Сталевого Будівництва пройшла презентація публікації «Сталеві конструкції в архітектурі».

    {php Gallery::GiveGalleryHtml(63, 2, '300', '200'); php}
    Архітектурний клуб УЦСБ - новостворене співтовариство професіоналів у сфері архітектури та проектування будівель і споруд, покликане стати ефективним майданчиком спілкування та обміну досвідом для українських архітекторів. Перша зустріч клубу пройшла в дружній обстановці і показала великий інтерес до заходу як у авторитетних архітекторів, так і у молодих фахівців, а також студентів архітектурних спеціальностей.

    На презентації публікації «Сталеві конструкції в архітектурі», яка пройшла в рамках Архітектурного клубу, один з авторів видання
    Артем Білик
    розповів про роль стали в архітектурі, ключових аспектах взаємодії конструктивної та архітектурної форм об'єктів, а також загальні принципи застосування сталевих конструкцій в сучасних будівлях з архітектурної точки зору.
    Учасники зустрічі змогли ознайомитися з ключовими напрямками діяльності УЦСБ, які покликані допомогти архітекторам і проектувальникам в роботі над проектами, стати першими володарями книги «Сталеві конструкції в архітектурі», а також поспілкуватися в неформальній обстановці з одним із її авторів.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ