• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ провів конференцію «Застосування сталі для будівельних конструкцій»

    20.06.2024

    19 червня фахівці будівельного ринку обговорили питання відповідності сталей нормативним вимогам, доступний сортамент і маркування, сертифікати на сталь та лабораторні випробування зразків.

    Спікерами комітету виступили Анна Гонтаренко, ТВО виконавчого директора УЦСБ, Владислав Горбатенко, заступник генерального директора з розвитку нових продуктів МЕТІНВЕСТ-СМЦ, кандидат технічних наук, Володимир Кухарчук, TÜV Thüringen Ukraine, Дмитро Вискребцов, заступник технічного директора УКРСТАЛЬ КОНСТРУКЦІЯ.

    Анна Гонтаренко виступила з презентацією «Застосування українських і європейських сталей відповідно до вимог ДБН В.2.6- 198 Сталеві конструкції. Норми проектування», в ході якої розповила про проблему заміни сталей класу міцності С255 на європейські марки сталі, можливість застосування механізму погодження відхилень від нормативних документів та пропозицію щодо внесення змін до додатку Г ДБН.2.6-198.

    Презентація     Відео виступу

    Владислав Горбатенко виступив з презентацією «Сталь для будівництва. Окремі питання виробництва та використання», в ході якої розповив про доступний сортамент, особливості маркування та випробування сталевого прокату на ударний згин.

    Презентація     Відео виступу

    Володимир Кухарчук виступив з презентацією «Маркування прокату, сертифікати на сталь», в ході якої розповив про послідовність вибору матеріалів, що можуть бути використані для виготовлення металоконструкцій, вимоги ДСТУ EN ISO 10204 та забезпечення простежуваності матеріалів під час виробництва металоконструкцій.

    Презентація     Відео виступу

    Дмитро Вискребцов виступив з презентацією «Лабораторні випробовування зразків сталі. Визначення хімічного складу, механічних характеристик, результати випробувань», в ході якої розповив про визначення марки сталі за результатами лабораторних випробувань та види контролю на виробництві металоконструкцій.

    Презентація     Відео виступу

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ