• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ відкриває двері для молодих архітекторів і проектувальників

    07.05.2015

    Наприкінці квітня в офісі УЦСБ пройшов перший День відкритих дверей для студентів профільних ВНЗ.

    Наприкінці квітня в офісі УЦСБ пройшов перший День відкритих дверей для студентів профільних ВНЗ.
    День відкритих дверей - новий навчальний проект УЦСБ, спрямований на розвиток молодих архітекторів і проектувальників. В рамках регулярних зустрічей зі студентами організатори планують зачіпати різні напрямки архітектури будівель і споруд, а також обговорювати сучасні технології в сфері сталевого будівництва та інженерії.

    Перша навчальна зустріч зі студентами пройшла в дружній невимушеній обстановці і торкнулася таких перспективних напрямкыв будівельного сектора як динамічні фасади і сталь в реконструкції будівель. Перед студентами виступили провідні фахівці Інженерного центру УЦСБ Олена Ясін
    і Ельвіра Ковалевська,
    після чого дискусія на задані теми продовжилася у формі круглого столу.

    Як зазначив Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак:
    «Новий проект дає можливість УЦСБ розвивати двосторонні комунікації зі студентами профільних ВНЗ, а учасником зустрічей дозволяє отримувати цікаву інформацію про успішне застосування сталы в будівництві об'єктів нерухомості по всьому світу, а також тримати руку на пульсі в питаннях розвитку будівельного сектора України».

    УЦСБ запрошує студентів взяти участь у наступному Дні відкритих дверей, який відбудеться в офісі Асоціації вже зовсім скоро.
    .

    Первая обучающая встреча со студентами прошла в дружественной непринужденной обстановке и затронула такие перспективные направления строительного сектора как динамические фасады и сталь в реконструкции зданий. Перед студентами выступили ведущие специалисты Инженерного центра УЦСС и после чего дискуссия на заданные темы продолжилась в форме круглого стола.

    Как отметил Исполнительный директор УЦСС «Новый проект дает возможность УЦСС развивать двухсторонние коммуникации со студентами профильных ВУЗов, а участником встреч позволяет получать интересную информацию об успешном применении стали в строительстве объектов недвижимости по всему миру, а также держать руку на пульсе в вопросах развития строительного сектора Украины».

    УЦСС приглашает студентов принять участие в следующем Дне открытых дверей, который состоится в офисе Ассоциации уже совсем скоро.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ